Välkommen till Linghems SK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linghems Sportklubb
Gymnastik

Cirkelträning

Stationsträning med olika funktionella övningar med redskap eller kroppsvikt. Du tränar i ditt eget tempo och övningarna har alltid flera nivåer så att det passar alla!

Gympa

Ett medelpass där vi tränar kondition, styrka och rörlighet till peppig och inspirerande musik. Passet avslutas med stretch och avslappning.

Puls & Styrka

Pulstoppar samt ökad styrka, snabbhet och uthållighet utlovas! Vi använder både redskap och kroppsvikt. Du tränar i eget tempo och övningarna har alltid flera nivåer så att det passar alla.

SSF (Stark Smidig Flåsig)

Vi varvar flås med styrka och avslutar med 10 minuter smidighet. Vi använder både redskap och kroppsvikt. Allt sker efter egen förmåga och det finns olika nivåer för att passa alla!e

Utefys

Varierad, effektiv och rolig träning utomhus! Passet innehåller kortare gå/jogg/löpintervaller varvat med styrkeövningar. Vi använder både redskap och kroppsvikt vilket gör att det är lätt att anpassa intervaller och övningar efter egen förmåga. Kläder efter väder!

Yoga

Vår yoga ger dig tid till nedvarning, ökad rörlighet, styrka och sinnesro. Passet hålls i Åkerbogården.

 
Samarbetspartners