Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linghems Sportklubb
Innebandy

Fri entré på SSL-match för alla innebandyspelare i Östergötland!
2023-10-09 11:48

Antalet platser på dessa erbjudanden är begränsat så boka era biljetter så snart som möjligt för att garantera att ni får plats!

 

Linköping har fått en flygande start på årets SSL-säsong med 3 segrar på de första 4 matcherna, senast igår krossades Hagunda med hela 12-5!

Nu på söndag den 15/10 möter vi Karlstad hemma i Linköpings Sporthall och till denna match bjuder vi alla innebandyspelare och ledare i Östergötland på fri entré (serviceavgift 19 kr tillkommer). Passa på att göra detta till en rolig och lärorik aktivitet för hela laget!

Vi erbjuder dessutom anhöriga till era medlemmar 50% rabatt på biljettpriset så att det blir lätt för de yngsta att få med sig en förälder eller två.

Bokningslänk för spelare/ledare:

https://secure.tickster.com/Y30RHD1M7A0X7ZG?c=d305kb7

Bokningslänk för anhöriga:

https://secure.tickster.com/Y30RHD1M7A0X7ZG?c=mzlz9hw

 

Slutspel i svenska cupen

Det vankas redan nu slutspelskänsla i Linköpings Sporthall då vi ställs mot Kalmarsund i åttondelsfinal i svenska cupen redan på onsdag den 18/10. Slutspelet i SSL i våras var en publikmässig succé där vi snittade ca 1600 åskådare per match! Kom och heja fram Östergötlands lag för att ge oss ännu fler heta slutspelsmatcher i Linköping! Till denna match erbjuder vi spelare, ledare samt anhöriga hela 50% rabatt på biljettpriset, biljetter bokas via länken nedan.

https://secure.tickster.com/3ZBL1X55KYPTF2Z?c=mzlz9hw

 

På denna länk hittar ni all information om de olika sektionerna vi har så att ni lätt förstår var det är lämpligast att ni bokar platser: https://www.linkopinginnebandy.se/biljetter

 

 
Samarbetspartners