Välkommen till Linghems SK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linghems Sportklubb
Fotboll

Utprovning av LSK-kläder 13/3
2024-03-04 07:55

Från LSK:

 

Onsdag 13/3 kl 18-20 kommer Jonas från Intersport och har med sig provkollektion på profilkläder från Puma.

Nyheter för i år är att det kommer finnas en dammodell och herrmodell på byxor. Om man inte kan komma den 13/3 så finns det alltid möjlighet att prova kollektionen på Intersport Ikano.

 

Kommentar från P11: detta krockar med vår träningstid. Men vi hoppas att de som behöver nya kläder tränar först och provar kläder sen. Alternativt åker till I-Huset en annan tid :)

Nu börjar slutet på försäsongen
2024-03-03 17:55

När vi nu går in i mars så går vi in på slutet av försäsongen. Vi kommer spela några träningsmatcher  i mars och april, samt ha ett läger innan säsongen drar igång.

 

Träningsmatcherna:

16/3 kl 10-12 mot Malmslätt på Gripvallen

23/3 kl 10 mot Åby borta

30/3 kl 10-12 mot FF Jaguar på Gripvallen

6/4 kl 10 mot Ljungsbro/Wreta borta

13/4 kl 10-12 mot Ekängen på Gripvallen

13/4 kl 12-14 mot Åby på Gripvallen

 

Självklart har vi förståelse för de spelare i truppen som har andra idrotter igång nu - att man vill köra färdigt sin säsong. Samtidigt närmar vi oss serien och vi behöver träna på mer taktik inför seriespelet. Samt bygga upp viktig och värdefull fotbolls-fys. Speltiden i 9 mot 9 är 3x25 min. Så har man möjlighet att vara med på Ingelas fys, ta den. Upplägget nu i mars är intervallträning så att alla kan vara med. Och man kör efter sina egna förutsättningar.

Men för att vara redo inför säsongen så måste man bygga upp sin kondition. 

 

Vi har ännu inte fått helt OK på träningstider för våren. Men det senaste förslaget som LSK har skickat ut så har vi fått träningstider på måndagar och onsdagar på Lingheden.

Vi återkommer när det är helt spikat, så får ni veta klockslagen.

Nytt för laget för i år är att vi innan eller efter träningarna kommer att samla laget i ett omklädningsrum. Här kan vi gå igenom taktiska saker som vi ska fokusera på och även gå igenom spelade eller kommande matcher. Vilken av träningsdagarna som samlingen blir innan eller efter kommer informeras om.

Men detta ger även möjlighet att byta om på Lingheden innan och efter träningarna om man önskar.

Träningarna på Lingheden kommer starta så snart LSK ger klart att vi får gå på gräset. Tills dess kör vi vidare på Gripvallen. Det kommer bli några pass i april på Gripvallen, och dessa pass kommer vi köra själva. Vi delar planen med F11, men vi kommer inte samträna med dem längre.

 

När det gäller det kommande seriespelet så har vi anmält två lag och de spelar i två olika serier. Spelschema för dessa kommer läggas ut i laget. Som skrivet innan så kommer vi iår att kalla spelare till matcherna. Det kommer blir kortare svarstid för att ta höjd för de som ev. inte kan delta, så att vi hinner få tag på ersättare. 

Så man kan alltså inte välja vilken match man anmäler sig till längre. 

 

Och som ni kanske märker, så provar vi med denna nyhet LSK:s nya hemsida. Vi hoppas den är lika bra som den förra :)

 

Nu håller vi tummarna för att våren blir varm och snöfri så gräset snart börjar gro.

 

Forza Läsket!

/Ledarna via Petter

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
 
Samarbetspartners